ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

15-16|05|2022

"Αναδόμησης Θηλής Με Ιατρικό Τατουάζ"

Σε αυτό το Σεμιναριο θα σε ξεναγήσω στον υπέροχο κόσμο του medical tattoo, της ελπίδας, της προσφοράς και της αναγέννησης μιας γυναίκας.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

Γιατί αυτό το Σεμιναριο;

Γιατί όπως κι εσύ, αγαπώ την τελειότητα και αγαπώ τον άνθρωπο. Αν μπορώ λοιπόν να κάνω μία άψογη υπηρεσία και να κάνω έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, θα είμαι και εγώ ευτυχισμένη. Θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ, και η ζωή μου θα έχει ένα όμορφο νόημα.

Αυτό το Σεμινάριο είναι για επαγγελματίες tattoo artists η μόνιμου μακιγιάζ. Καλλιτέχνες που έχουν αποκτήσει μια Α εμπειρία του δέρματος, της επούλωσης του, και των εργαλείων του τατουάζ. Και όταν λέω εργαλεία του τατουάζ, εννοώ το μηχάνημα, τις βελόνες ΚΑΙ τα χρώματα. Εδώ να κάνω μια παρένθεση και σου πω πως αν έχεις δουλέψει το μόνιμο μακιγιάζ ΜΟΝΟ με το στύλο του Microblading, και δεν έχεις πιάσει μηχάνημα tattoo ποτέ στα χέρια σου, δεν θα σου πρότεινα ένα τέτοιο Σεμινάριο ακόμα. Θα δυσκολευτείς πολύ. Είναι πολύ διαφορετική η τεχνική του μηχανήματος με την τεχνική του πενάκι (όπως το λέμε). Όμως δεν είμαι εγώ εκείνη που θα σταθεί εμπόδιο σε κάποιον που θέλει να μάθει!

Οποίος το επιχειρήσει, και γενικότερα όποιος μπαίνει στο χώρο του τατουάζ, πρέπει να έχει 2 πράγματα :
• θράσος (γιατί το θάρρος δεν φτάνει, και θα μιλήσουμε αργότερα γι αυτό)
• και σεβασμό στον πελάτη. Όπως καταλαβαίνεις, ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά, έχει πιει καφέ με το θάνατο, δεν έχει ανάγκη από έναν tattoo artist που δεν ξέρει τι του γίνεται. Ένας αρχάριος ξεκινώντας να κάνει tattoo σχέδια σε σώματα θα κάνει λάθη (εννοείται), αλλά αυτά διορθώνονται. Και τελικά, καλύπτονται με μεγαλύτερο σχέδιο. Ένας αρχάριος που θα πάρει πάνω του να κατακρεουργήσει το στήθος μιας γυναίκας που πέρασε καρκίνο του μαστού χωρίς να ξέρει να το κάνει, είναι για μένα το λιγότερο ανεύθυνος. Και -για μένα πάλι-, δεν έχει καμία θέση στον χώρο του τατουάζ γενικότερα.

Για πάνω από 20 χρόνια, χωρίς να το ξέρω, εκπαιδεύομαι για να ξαναδώσω ολοκλήρωση σε γυναίκες, και κατά βάθος, ολοκλήρωση στον εαυτό μου. Σιγά σιγά, θα δεις πως και το δικό σου ταξίδι ως εδώ σε προετοίμαζε γι’αυτό το επάγγελμα, αν τελικά το συνεχίσεις. Για να πάρεις ότι έχει έχει να σου δώσει αυτό το σεμινάριο, θα πρέπει να είσαι έμπειρος tattoo η permanent makeup artist με εμπειρία του δέρματος και της επούλωσής του.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Θα πρέπει να υπολογίσεις ότι το σεμιναριο μας δεν ξεκινάει στις 14, αλλά μία εβδομάδα πριν. Κάθε μέρα, θα λαμβάνεις ένα βίντεο που θα είναι η θεωρία της ημέρας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις και πρακτική στο σπίτι σου για να είσαι προετοιμασμένος για το διήμερο δια ζώσης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε να έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί για πρακτική και ερωτήσεις. Καλό θα είναι λοιπόν, να φροντίσεις να έχεις χρόνο κάθε μέρα για να αφομοιώσεις τις γνώσεις από τα βίντεο που θα λαμβάνεις.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Δεν θα είσαι ποτέ μόνος/μόνη σου μετά το Σεμινάριο. Εκτός από το ότι θα πάρεις τις γνώσεις της γυναίκας που το έκανε πρώτη στην Ελλάδα και έχει τα περισσότερα χρόνια εμπειρίας, θα είναι πίσω σου ό,τι και αν γίνει μόλις βρεθείς στον δικό σου χώρο. Όποια ερώτηση έχεις, απορία, ανασφάλεια, η Ρεβέκκα θα είναι εκεί για σένα, διαθέτοντας ακόμα και το χώρο της. Τόλμησε λοιπόν άφοβα!

ΘΕΩΡΙΑ

Το μεγαλύτερο μέρος της θεωρίας θα μεταδοθεί μέσο video που θα λαμβάνεις μέρα με τη μέρα, την εβδομάδα πριν το Σεμινάριο δια ζώσης. Αυτό για να μοιραστούμε όση περισσότερη πληροφορία γίνεται, για να την έχεις και μετά το Σεμινάριο εάν έχεις ξεχάσει κάτι και για να μπορέσουμε να εστιάσουμε περισσότερο στην πρακτική. Φρόντισε να έχεις τουλάχιστον ένα τετράωρο την ημέρα να αφιερώσεις στις καινούριες γνώσεις, για να μη μείνεις πίσω. Θα σου χρειαστούν ιδιαίτερα στην πρακτική, γιατί η Ρεβεκκα θα περιμένει την εργασία σου κάθε βράδυ!

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Δυο μέρες αφιερωμένες σε σένα, στις ερωτήσεις σου και στην πρακτική. Θα χρειαστείς το μηχάνημα σου, βελόνες τριπλές, εφτάρες round, εφτάρες flat ή magnum. Δεν χορηγούμε βελόνες γιατί δεν γνωρίζουμε ποιό μηχάνημα έχει ο καθένας. Όλα τα αναλώσιμα υλικά θα σε περιμένουν στο μάθημα. Εκείνες τις ημέρες θα παρακολουθήσεις την Ρεβεκκα, να κάνει αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ σε μια ηρωίδα του καρκίνου του μαστού. Θα κάνεις πρακτική με ακουαρέλα και σε λατέξ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Θα κάνεις πρακτική τις καινούριες γνώσεις σου σε μια γυναίκα. Θέλω να σου θυμίσω ότι η ίδια έχει περάσει από 2 έως 10 χρόνια κάτω από τα μάτια αγνώστων που ψαχούλευαν το στήθος της. Πέρασε από χίλια κύμματα και πολύ κοντά στο θάνατο. Έχει τύχει να μην εμφανίζεται το μοντελο τελευταία στιγμή. Έχει τύχει να φύγει με πανικό την ημέρα του σεμιναρίου. Θα σου ζητήσω μεγάλη κατανόηση σε ότι μπορεί να συμβεί και σου υπόσχομαι πως θα φροντίσω να κάνεις την πρακτική σου κάποια στιγμή. Εάν όλα αυτά σου φαίνονται παράξενα και παράλογα, θα σε συμβούλευα να μην επιλέξεις αυτό το επάγγελμα. Θα σου συμβαίνει και αργότερα κατά κόρον να ξέρεις. Η πελατεία μας είναι πολύ ευαίσθητη, τρομαγμένη και έχει ανάγκη από αγάπη και να πηγαίνουμε με τα νερά της.

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;

Είναι φυσιολογικό να αναρωτηθείς αν θα είσαι έτοιμος η έτοιμη με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, να αναλάβεις μια γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Και η αλήθεια είναι πως με το χέρι στη καρδιά, θα σου απαντήσω πως κάποιοι θα είναι και κάποιοι όχι. Γιατί αυτό εξαρτάται ολοκληρωτικά από εσένα. Οι γνώσεις και η πρακτική θα σου δώσουν, με μαθηματική ακρίβεια, ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις σε αυτόν το κλάδο. Από εσένα θα εξαρτηθεί αν θα είσαι έτοιμος. Όμως ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι μια παραπάνω παρακολούθηση, η Ρεβεκκα δεσμεύεται να λαμβάνει σχέδια σου μέχρι και ένα μήνα μετά το Σεμινάριο, μέχρι να σου επιβεβαιώσει ότι μπορείς να προχωρήσεις.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Θα κάνεις πρακτική τις καινούριες γνώσεις σου σε μια γυναίκα. Θέλω να σου θυμίσω ότι η ίδια έχει περάσει από 2 έως 10 χρόνια κάτω από τα μάτια αγνώστων που ψαχούλευαν το στήθος της. Πέρασε από χίλια κύμματα και πολύ κοντά στο θάνατο. Έχει τύχει να μην εμφανίζεται το μοντελο τελευταία στιγμή. Έχει τύχει να φύγει με πανικό την ημέρα του σεμιναρίου. Θα σου ζητήσω μεγάλη κατανόηση σε ότι μπορεί να συμβεί και σου υπόσχομαι πως θα φροντίσω να κάνεις την πρακτική σου κάποια στιγμή. Εάν όλα αυτά σου φαίνονται παράξενα και παράλογα, θα σε συμβούλευα να μην επιλέξεις αυτό το επάγγελμα. Θα σου συμβαίνει και αργότερα κατά κόρον να ξέρεις. Η πελατεία μας είναι πολύ ευαίσθητη, τρομαγμένη και έχει ανάγκη από αγάπη και να πηγαίνουμε με τα νερά της.

Δήλωση Συμμετοχής

Κλείστε τώρα τη θέση σας στο επόμενο σεμινάριo.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στo T: +30 697 32 23 210.


Φόρμα Συμμετοχής

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ


ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καθημερινά video θα στέλνονται από τη Ρεβέκκα.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Α. Γιατί κάνω αυτό το σεμιναριο;
B. H Μαίρη
Γ. Η μαστεκτομή
Δ. Τι σχέση έχουν τα τατουάζ, η απόλαυση και ο θάνατος;
Ε. Η ευθύνη!

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ


Α. Πάνω μου
Β. Ο χώρος γύρω μου
Γ. Τα εργαλεία μου
d. Η επιφάνεια εργασίας μου

H ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ/ TO BRAND MOY


Α. Πως πλασάρομαι (Social,site, word of mouth, άλλο);
Β. Πως με βρίσκει ο πελάτης;

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΗΣΣΑ ΜΟΥ


1. Γνώσης ψυχολογίας ✔️
2. Τα 5 στάδια της απώλειας ✔️
3. Προσέχω τον εαυτό μου! ✔️

Α. Πως θα κλείσει το ραντεβού της;✔️
Β. Το κοστος της υπηρεσίας μας✔️
C. Ραντεβού στο μαγαζι

1. Το καλοσώρισμα
2. Η μυρωδιά
3. Ο χρόνος
4. Η ανάσα

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Πρώτη μέρα :
Γρήγορη επανάληψη θεωρίας και ερωτήσεις
Τύπος μηχανήματος, βελόνων
 • Πρακτική με νερομπογιές
 • Πρακτική με λατέξ
 • Πως τραβάμε φωτογραφία για το αρχείο και τα social media μας
 • Πρακτική Ρεβέκκας σε μοντελο

 • Δεύτερη μέρα:
 • Πρακτική σε μοντέλο από τους μαθητές.
 • ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στις 1.400€ + ΦΠΑ

  • Διαδυκτιακό προετοιμασία μιας εβδομάδας
  • 2 ημέρες μαθήματα δια ζώσης
  • Μέχρι και ένα μήνα μετά το Σεμινάριο, υποστήριξη και συμβουλές εργασιών των μαθητών
  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • 1 χρόνο να πρόσβασης στο διαδυκτιακό υλικό.

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

  Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα λάβεις ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης. Όμως να ξέρεις πως αυτό το χαρτί δεν έχει καμία ισχή αναφορικά με το κράτος μας, και δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω, από την χαρά του να το βλέπεις κρεμασμένο στο τοίχο σου. Κανένα χάρτι στην Ελλάδα δεν σημαίνει κάτι όταν αναφερόμαστε στη δερματοστιξία. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έχει σημασία. Το μόνο που μετράει σήμερα, είναι ο άνθρωπος από τον οποίο πήρες τις γνώσεις σου και πόσο γνωστός είναι στην πελατεία σου. Αν μια γυναίκα τυχαίνει να γνωρίζει την Ρεβέκκα και το έργο της θα σε εμπιστευτεί περισσότερο.

  CELEBRATE YOUR SCARS

  Η γιορτή μας μεγαλώνει κάθε χρόνο και επισκέπτεται όλο και περισσότερα μέρη. Μόλις η Ρεβέκκα διακρίνει ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να είσαι μέρος της ομάδας του Celebrate Your Scars, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και προσφοράς. Εάν είσαι από επαρχία, μπορείς ακόμα και να ζητήσεις να είσαι ο διοργανωτής τις γιορτής στο νομό σου.

  Δήλωση Συμμετοχής

  Κλείστε τώρα τη θέση σας στο επόμενο σεμινάριo.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στo T: +30 697 32 23 210.


  Φόρμα Συμμετοχής